Ervaren leemstuc specialist

Leemstuc specialist met jarenlange ervaring Leemafwerking is al eeuwenoud en komt vooral veel op boerderijen. Maar ook moderne interieurs worden steeds vaker voorzien van leemstuc, omdat dit veel kleur- en textuurmogelijkheden biedt en een warme uitstraling heeft. Meer weten? Lees verder of stel uw vragen aan onze leemspecialisten. Bij Rinus Stucadoor beantwoorden we uw vragen graag. Vele mogelijkheden met leemstuc Stucwerk van leem is geschikt om muren en plafonds egaal af te werken. Leem bestaat uit zand en klei/leem en geeft een zachte, warme uitstraling aan uw interieur. Daarbij biedt het tal van mogelijkheden als het gaat om kleur of textuur. Zo kunnen we stro, hennep of vlasvezels toevoegen om een levendige toon en textuur te creëren. Leemstuc is daardoor een natuurproduct zonder chemische toevoegingen. Waarom leem op wanden en plafond? Onze klanten hebben diverse redenen om voor leemstuc te kiezen. We zetten de voordelen van leemafwerking voor u op een rij: Het is een natuurproduct en dat sluit aan op de wens van veel mensen om ecologisch en duurzaam te wonen. Leemstuc neemt een teveel aan leefvocht op en geeft het bij drogere omstandigheden weer af aan de lucht. Zo zorgt leem voor de juiste luchtvochtigheid en daarmee een gezond binnenklimaat. Stucwerk van leem zorgt voor een warme uitstraling, die veel mensen aanspreekt. Daarbij heeft u bij leemafwerking de keuze uit vele kleur- en textuurmogelijkheden. Verder blijft leem in de zomer koel en in de winter warm, waardoor het ook goed isoleert en verkoelt. Dat is prettig voor uw...
Lees meer

Gezocht: allround stucadoor

Gezocht: allround stucadoor Rinus Stucadoor is per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde allround stucadoor. Heb jij werkervaring als zelfstandig stucadoor, beschik je over de juiste diploma’s en kun je op korte termijn beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast bovengenoemde punten vinden wij het van belang dat je zelfstandig kunt werken, dat je flexibel bent (geen 9-tot-5-mentaliteit), dat je nauwkeurig werkt en dat je beschikt over een rijbewijs. Dat je verstand van zaken hebt en de belangrijkste stuctechnieken in de vingers hebt, staat uiteraard boven aan de lijst. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie opsturen naar info@rinusstucadoor.nl. Neem voor meer informatie contact op met Rinus Stucadoor via tel. 026-7620989. Over Rinus Stucadoor Rinus Stucadoor uit Arnhem is hét adres voor stuc-, spackspuit- en schilderwerk. Voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Of het nu om traditioneel, decoratief, exclusief of restauratiestucwerk gaat, wij hebben de ervaring en vakkundigheid in huis om een perfect eindresultaat te leveren.

Maak nu gebruik van de 6% regeling!

Het is nu nog interessanter om uw huis te laten verbouwen. Want tot 1 maart 2014 kunt u in veel gevallen gebruik maken van een verlaagde BTW-regeling van 6%. Dit geldt voor alle woningen die ouder dan twee jaar zijn en bestemd voor particuliere bewoning. In elk geval kan de stukadoor u voor zijn werkzaamheden én het gebruikte materiaal 6% BTW rekenen. Ook zijn er kortingsregelingen voor isolatie, het leggen van vloeren, het maken van terrazzo-aanrechtbladen en montagewerkzaamheden, zoals systeemplafonds! Kortom, een verbouwing of renovatie tegen nog aantrekkelijkere prijzen. Laat u vakkundig adviseren en investeer nu in de toekomst.